Voorwaarden

Op deze pagina vindt u de algemene voorwaarden die Ambiant Zorg hanteert. 

 

Zijn er naar aanleiding van de voorwaarden vragen ontstaan, dan kunt u deze altijd aan ons stellen. Gebruik hiervoor de contact knop.Afspraken

Afspraken die zijn ingepland kunnen 24 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd of worden her-ingepland. 

Als er niet binnen 24 uur wordt geannuleerd, dan wordt er een bedrag van 20 euro per uur in rekening gebracht

Aansprakelijk

Ambiant Zorg is niet aansprakelijk voor schade aan u of derde die zijn ontstaan door personen of instanties. 

Kosten

Voor meer informatie over de tarieven klik op de ''Tarieven'' knop aan de rechterzijde van deze pagina. 

 

Alle kosten in relatie tot de activiteiten dienen door de klant te worden betaald. 

 

*Brandstof kosten binnen een straal van 10 kilometer vanaf woonadres worden niet in rekening gebracht.

*Brandstof kosten vanaf 10 kilometer zijn 0,19 cent per kilometer.

 

*Eenmalige kleine uitgaven tot 1,50 worden niet in rekening gebracht. 


 

 

*alle genoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW


Privacy

Ambiant Zorg gaat zorgvuldig om met de gegevens van de zzp'er, klanten en bezoekers op de website. Persoonlijke gegevens worden zo nauwkeurig mogelijk verwerkt en beveiligd. Hierbij houdt Ambiant Zorg zich aan de eisen die gesteld worden voor de Wet bescherming persoonsgegevens. 

 

Voor het verbeteren van onze dienstverlening legt Ambiant Zorg gegevens vast die uitsluitend Ambiant Zorg kan zien. Deze gegevens worden zonder toestemming van de persoon in kwestie niet aan derden vertrekt. 

 

Ambiant Zorg verzameld en analyseert gegevens over het aantal bezoekers op de website, duur van het bezoek, bezoek aan specifieke pagina's, enz. Dit doen we om de website te optimaliseren. De informatie die wij hierover binnenkrijgen is anoniem en kan niet worden herleid. 

 

Deze privacy policy is alleen van toepassing op de website van Ambiant Zorg. Ambiant Zorg is niet verantwoordelijk voor websites van derden. Door de website van Ambiant Zorg te gebruiken, stemt u in met de hierboven omschreven voorwaarden.


disclaim

Alle informatie op de website van Ambiant Zorg wordt zorgvuldig samengesteld. Desondanks kan het voorkomen dat de informatie niet altijd meer juist is. Ambiant Zorg kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die ontstaat of ontstaan zijn door eventuele fouten en/of onvolkomenheden op deze site. 

 

Auteursrecht:
Deze webiste heeft auteursrechtelijke bescherming. Alle auteursrechten op zowel inhoud als beeldmateriaal zijn van Ambiant Zorg. Het is niet toegestaan om inhoud en/of beeldmateriaal van de website te gebruiken.  ©